Gå til forsiden    

Solvarme - den vedvarende energi

Den energi, jorden årligt modtager fra solen, er ca. 15.000 gange større end verdens årlige energiforbrug, men solenergien kan ikke dække hele vores energibehov - endnu!

 

Fordele ved et solvarmeanlæg:

  • Miljørigtig - ingen udledning af CO2
  • Økonomi - giver pengene 3-6 gange igen

Energi fremstillet på traditionel måde har store omkostninger og slider på miljøet. CO2-udslippet er den væsentligste årsag til drivhuseffekten, og stammer i overvejende grad fra forbrænding af kul, olie og gas.
Bruger man derimod solenergi, mindskes både omkostningerne og nedbrydningen af det fælles miljø. Et solvarmeanlæg omsætter nemlig solens energi til varme i et enkelt og lukket kredsløb uden at udsende CO2 eller andre skadelige stoffer til atmosfæren.

I dag findes der mange hundredetusinde solvarmeanlæg opsat bare i Europa. Med de energipriser vi har i dag og med bevidstheden om at olie og gas i fremtiden langsomt slipper op, samt at priserne stiger, er det derfor også fremover en god ide at investere i et godt solvarmeanlæg. Det betaler sig typisk tilbage på 5-12 år, hvilket giver pengene ca. 3-6 gange igen i den forventede levetid på 30 år. Det er samtidig vigtigt at tænke på det miljø som vores børn skal vokse op i.
At kunne trække vejret og drikke rent vand, burde også i fremtiden være en menneskeret.

Kontakt os for mere information om solvarmemanlæg!

Elnegaard VVS ApS · Vandværksvej 6B, Snøde · 5953 Tranekær · Tlf.: 6255 2747 · Mobil: 2028 4947 · Send en e-mail