Gå til forsiden    

Oliefyrsservice

Du kan spare penge og hjælpe miljøet ved at passe godt på dit oliefyr og få det tjekket en gang om året

 

Et velplejet og veltilpasset oliefyr giver en sikker, økonomisk og miljøvenlig opvarmning af din bolig.

Det kan derfor betale sig at få det renset hvert år og få udført et serviceeftersyn. Derved kan du spare penge, forebygge driftsstop og bevare både hygge og komfort i din bolig - selv i de koldeste vintermåneder.

Samtidig er du med til at spare miljøet for skadelige partikler og CO2 takket være en optimal forbrænding i fyret.

Lad os stå for service af dit oliefyr

Hos Elnegaard VVS er vi særligt uddannede til at passe godt på dit oliefyr og give dig sikkerhed for optimal vedligeholdelse og fyringsøkonomi.

Vi kan også rådgive om en eventuel udskiftning af din oliefyrede kedel. Hvis din oliekedel er 25 år gammel eller ældre, kan en udskiftning oftest betale sig med store årlige besparelser på varmeregningen, mellem 500 og 700 liter olie om året. Vi kan også vejlede dig om de nye regler for olietanke.

For at dit oliefyr kan fungere så sikkert, økonomisk og miljøvenligt som muligt, skal du som boligejer være opmærksom på følgende regler og gode råd:

  • Din oliekedel skal ifølge loven renses en gang om året af en godkendt teknisk ekspert (oliefyrsmontør eller skorstensfejer).
  • Desuden anbefales det, at du får kontrolleret og serviceret dit oliefyr af oliefyrsmontøren i et serviceeftersyn for at opnå optimal drift.
  • Din oliekedel skal ifølge loven synes hvert 5. år af en godkendt teknisk ekspert (en oliefyrsmontør). Her gennemgår oliefyrsmontøren fyret og kommer i en kort rapport med anbefalinger til bedre varmeøkonomi.
  • Hele dit varmeanlæg (kedel, beholdere, rør, pumper, automatik og radiatorer) skal ifølge loven gennemgå et samlet éngangseftersyn, når kedlen er over 15 år gammel. Dette eftersyn skal gennemføres af en specielt uddannet teknisk ekspert (enten en særligt uddannet oliefyrsmontør eller energikonsulent).

Kontakt os og få os til at tjekke dit oliefyr!

Elnegaard VVS ApS · Vandværksvej 6B, Snøde · 5953 Tranekær · Tlf.: 6255 2747 · Mobil: 2028 4947 · Send en e-mail